Laatste update op
22/01/2024 - 11:01:16

Pistes gesloten


Buiten temperatuur :
Sneeuwlaag :
0 cm
kwaliteit van de sneeuw :

Welkom op onze site

Wij verwelkomen u op de "Signal de Botrange", hoogste punt van België, aan de rand van het Natuur Reservaat van de Hoge Venen-Eiffel en in het hartje van het Natuur Park der Hoge Venen.
Dit beschermd domein ontvangt jaarlijks de liefhebbers van de sneeuw en biedt hen een veelvuldig pallet van gebakende skiroutes met de beste besneeuwing van België.
Ideaal gesitueerd, wordt onze ski-verhuur-accomodatie beschouwd als een van de meest interessante voor het behoefenen van het langlaufskiën in België.

Ons doel is u volledig tot dienst te staan, met performant materiaal, maar ook met persoonlijk advies betreffende het gebruik ervan, het kiezen van de geschikte piste en de lengte ervan, naar gelang ieders bekwaamheid.
Op de ligging van het "Signal de Botrange" is er ook een toeristisch informatie bureau (www.lesignaldebotrange.be). Men vindt er inlichtingen betreffende de logeermogelijkheden, de wandelingen, de toeristische attracties.

Of u nu jong bent of wat minder, beginneling of topsporter, verantwoordelijke voor een familie, een groep, een onderwijsinstelling, wij stellen alles in het werk zodat uw dag in de sneeuw een goede afloop krijgt.